Kwaliteit


Ons putrenovatiebedrijf beschikt over alle benodigde kwaliteitscertificaten zoals: NEN-EN-ISO 9001, VCA-Petrochemie, BRL 3201, BRL 7700 en is bovendien lid van de Vereniging van Gecertificeerde Beton-Reparatiebedrijven (VBR).

Onze werkwijze/aanpak staat garant voor kwaliteit en waarborgt een verlenging van de levensduur van infrastructurele objecten.

Wij verzorgen betonreparaties op zowel oud als nieuw beton, conform CUR/Aanbeveling 118 en 119 onder certificaat BRL3201.
Enkele van onze specialisaties zijn:
•Handmatig beton repareren
•Herstellen door middel van spuitbeton
•Injecteren van betonconstructies
•Toepassen lijmwapening ter versteviging en ondersteuning van constructies
•Inspectie en advies

Onze medewerkers beschikken over alle benodigde certificaten en zijn opgeleid om in riolen te mogen en kunnen werken, zoals bijvoorbeeld het certificaat ‘Veilig werken in putten en sleuven’ en het ‘Onafhankelijke adembescherming Certificaat’.

Putrenovatie-keuringen


Het bepalen van de hechtsterktes wordt uitgevoerd om vast te stellen of de aangebrachte materialen voldoen aan de vooraf gestelde eisen.
Wij testen de ondergrond op potentiële hechtsterkte voor het aanbrengen en na de reiniging.

Dit doen wij:
*Om te voorkomen dat achteraf wordt geconstateerd dat de ondergrond onvoldoende hechting geeft.
*Om vóór de epoxyspuitmortel-werkzaamheden nog aanvullende saneringsmaatregelen te kunnen nemen zodat de ondergrond alsnog voldoet aan de gestelde eisen.

Het bepalen van de hechtsterkte geschiedt conform de methode zoals beschreven in CUR-Aanbeveling 20 ‘Bepaling van de hechtsterkte van mortels op beton’.
Uitvoering geschiedt met behulp van dolly’s ø 50 mm en een hechtsterkteapparaat dat de hechting weergeeft in kN of N/mm2
De waarde van een voldoende hechtinggevende ondergrond is minimaal 0,6 N/mm2.
Met onze reinigingstechniek halen wij in de praktijk vele malen hogere waardes waardoor de hechting optimaal blijkt.

Als eindcontrole, bepalen wij, na uitharding van ons aangebrachte epoxyspuitmortel-systeem nogmaals de hechtsterkte. Zo kunt u verzekerd zijn van beste ‘resultaat’, uiteraard voorzien van jarenlange garantie!

Duwcheckmeting


Hechtsterktemeting


Gasdetectiemeting